Over WeerWoordGeven

WeerWoordGeven is een eigenwijs, tegendraads en luidt gezelschap. We zijn een collectief van neurodivergente dwarsdenkers met als obsessie: expirimentele literaire kunst én haar cross-overs. 

Wij vinden veel. Van veel. Met veel emotie. Met veel passie. Én zonder een blad voor de mond. 

We werken vanuit het idee dat alles in leven maatwerk zou moeten zijn. Dat iedereen opgevoed zou moeten worden met leermeesterschap. Én dat een discipline bemeesteren, een van de grootste vormen van zingeving is in deze huidige overload en on the go wereld. 

Wij, doen het rustig aan. Hebben oog voor het mens. De vraag achter het gedrag en alle kleine dingen die er toe doen. Zonder details, is het leven even algemeen gegenereerd als ieder Netflix script. Beknopt, zonder diepgang en redelijk stereotyp. Daar zitten we niet op te wachten. Wij willen verandering zien in de wereld. Én daarom geven we WeerWoord. 

In wat we doen. Hoe we dat doen. Wat we maken. Hoe we dat maken. Hoe we dat aan de man brengen. Met wie we dat doen. Wanneer we dat doen. En vanuit welke visie en middelen we dat mogelijk maken. 

We zijn zero-waste. Geven laaggeletterden, autodidacten en niet-randstand makers een extra steuntje in de rug. Werken met mensen die nergens anders kunnen landen of hun plek kunnen vinden. Wij zijn een collectief aan misfits met een doel: iedereen dezelfde kracht en zin bieden als het woord ons geboden heeft. 

We zijn speels. Flirterig. We werken adhoc. We doen wat we voelen. We gaan voor honderd procent een glimlach op je gezicht als je met ons werkt. We zijn gericht op het mens zijn, ook in het samen werken en op maat werken. 

 

Ons kern-team bestaat uit:

Carmen Verduyn (Artiestiek Leider) 

Tessa Gabriëls (Zakelijk Leider)

Manon Schepens (Marketing & Communicatie) 

Noemi Hofstede (Grafische Chief)